Περιοδικό ΑΠΙΚΟ (Λογοτεχνία, Τέχνη, Εκπαίδευση) Περιμένουμε τα σχόλιά σας, τις παρατηρήσεις σας, τα δικά σας κείμενα στο mail:mentznik1@hotmail.com .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ήταν μια νύχτα σκοτεινή και θυελλώδης.


Ήταν μια νύχτα σκοτεινή και θυελλώδης. Ο αέρας λυσσομανούσε, ελάχιστοι περαστικοί, κι αυτοί βιαστικοί. Στο στενό μόνο κάποια σκυλιά  , μάλωναν γύρω από κάτι αποφάγια.
Ξάφνου, ένα αυτοκίνητο μπήκε στο στενό και τα αλάφιασε αναγκάζοντάς τα να χωθούν στο διπλανό γιαπί. Το αυτοκίνητο χώθηκε στο στεγασμένο παρκινγκ, σε λίγα λεπτά άλλα τρία το ακολούθησαν.
Κάποια γειτόνισσα, γνωστή κουτσομπόλα της γειτονιάς, μισάνοιξε το παντζούρι, ο αέρας όμως και το πρωτοφανές κρύο, την απέτρεψαν από την προσεκτική  παρακολούθηση των  επισκεπτών, και δεν μπόρεσε  να συγκρατήσει φιγούρες.
Φάκελοι, τσάντες, χαρτοφύλακες, βγήκαν στα γρήγορα από τα αυτοκίνητα και οι τέσσερις ίσκιοι χώθηκαν βιαστικά στο κτίριο. Τα είχαν καταφέρει για άλλη μια φορά. ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ!!
          Τώρα ήταν όλα πιο εύκολα: Τα δεκάδες κείμενα μπήκαν εύκολα στη σειρά. Οι φωτογραφίες επιμερίστηκαν στις διάφορες σελίδες. Το εξώφυλλο, ήθελε ακόμα δουλειά, μα είχαν ήδη έτοιμο τον μπούσουλα. Το 2ο τεύχος είχε μπει ήδη σε φάση υλοποίησης.
Χαλάρωσαν, κουρασμένοι μα χαρούμενοι έγειραν στις άνετες πολυθρόνες τους, τα μπουκάλια με τα ηδύποτα, τα σχετικά σνακς, βγήκαν στο τραπέζι, και φυσικά και η αρχόντισσα της μέρας: Η βασιλόπιτα!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου